Het team


Maak kennis met ons team


Harrie
Zorgboer

Harrie is getrouwd met Dinie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Harrie heeft de timmeropleiding gevolgd en maakt o.a. samen met de deelnemers veel woonaccessoires voor óóns Winkeltje.


Dinie
Zorgboerin

Dinie is getrouwd met Harrie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Dinie heeft de opleiding bejaardenverzorgster gedaan. Zij doet allerlei werkzaamheden op de zorgboerderij.


Raymond
Zorgboer

Jongste zoon Raymond heeft de opleiding loonwerk gedaan en zet deze kwaliteiten in tijdens het werk met de deelnemers op de zorgboerderij. Raymond is getrouwd met Joyce. Raymond is, samen met Joyce de eigenaar de zorgboerderij. Hij stuurt alle processen op de zorgboerderij aan en draagt zorg voldoende werkzaamheden.


Joyce
Zorgboerin

Joyce heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Joyce verzorgt o.a. de intakegesprekken en administratie op de zorgboerderij. Samen met Raymond is zij eigenaar van de zorgboerderij. Joyce stuurt veel processen aan op de boerderij en werkt daarnaast met de deelnemers op de groep.


Robin
Medewerkster

Robin is na haar stage en het behalen van de opleiding persoonlijke begeleider, specifieke doelgroepen, niveau 4, op de zorgboerderij gebleven en werkt 5 dagen per week. Daarnaast is Robin persoonlijk begeleider van deelnemers en voert intakegesprekken. Robin begeleidt ook een aantal stagiaires.


Edwin
Medewerker

Edwin werkt drie dagen bij ons. Hij helpt ons met tuinonderhoud en allerlei buiten klussen. Daarnaast volgt hij een dag de opleiding MMZ Specifieke Doelgroepen.


Cristy
Medewerkster

Cristy werkt 5 dagen in de week bij ons. Op de dinsdag en donderdag in de zomermaanden zorgt ze samen met de deelnemers voor de bediening op het terras van Óóns Winkeltje.


Hilly
Administratief medewerker/vrijwilligster

Op Maandag verzorgt Hilly onze administratieve werkzaamheden op de zorgboerderij. En op de donderdag ondersteunt ze ons als vrijwilligster bij allerlei klussen. Zij past ook de website aan met nieuws items.


Michael
Medewerker

Michael is per 1 april bij ons komen werken. Hij gaat ons helpen met tuinonderhoud en allerlei buiten klussen. En hij werkt de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. In september gaat hij beginnen met de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4.


Sytske
Vrijwilligster

Sytske kookt iedere dinsdag samen met de deelnemers iets lekkers bij de lunch. En in de zomermaanden werkt zij elke dinsdag en donderdag in Óóns Winkeltje en verzorgt zij samen met de deelnemers een lunch voor wandelaars en fietsers.


Jan H
Vrijwilliger

Jan doet op de donderdag veel voorbereidend werk voor onze houtbewerking en voert onderhoudswerkzaamheden op de boerderij uit


Wilma
Vrijwilligster

Wilma ondersteunt ons iedere maandag bij allerlei activiteiten en het halen van de boodschappen voor het koken op dinsdag.


Han
Vrijwilliger

Han werkt op de dinsdag en donderdag op onze boerderij als vrijwilliger. Hij ondersteunt ons bij allerlei klussen.


Jan Fred
Vrijwilliger

Jan Fred is elke ochtend op onze zorgboerderij en werkt mee met alle werkzaamheden op onze boerderij.

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken