Het team


Maak kennis met ons team


Raymond
Zorgboer

Raymond heeft de opleiding loonwerk gedaan en zet deze kwaliteiten in tijdens het werk met de deelnemers op de zorgboerderij. Raymond is getrouwd met Joyce en is samen met haar de eigenaar de zorgboerderij. Hij stuurt alle processen op de zorgboerderij aan en draagt zorg voor voldoende werkzaamheden.


Joyce
Zorgboerin

Joyce heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Zij verzorgt o.a. de intakegesprekken en administratie op de zorgboerderij. Daarnaast stuurt zij veel processen op de zorgboerderij aan. Samen met Raymond is Joyce eigenaar van de zorgboerderij.


Harrie
Zorgboer

Harrie is getrouwd met Dinie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Harrie heeft de timmeropleiding gevolgd en maakt o.a. samen met de deelnemers veel woonaccessoires voor óóns Winkeltje.


Dinie
Zorgboerin

Dinie is getrouwd met Harrie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Dinie heeft de opleiding bejaardenverzorgster gedaan. Zij doet allerlei werkzaamheden op de zorgboerderij.


Cristy
Medewerkster

Cristy werkt 5 dagen in de week bij ons. Zij is persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en daarnaast begeleidt zij stagiaires bij ons op de boerderij. In de zomermaanden zorgt ze samen met de deelnemers op de dinsdag en donderdag voor de bediening op het terras van Óóns Winkeltje.


Michael
Medewerker

Michael is per 1 april bij ons komen werken. Hij gaat ons helpen met tuinonderhoud en allerlei buiten klussen. En hij werkt op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. In september gaat hij op de dinsdag beginnen met de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.


Sanne
Medewerker

Sanne werkt 5 dagen in de week bij ons. Zij is persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en gaat daarnaast ook stagiaires begeleiden op onze boerderij.


Han
Medewerker

Han werkt op de dinsdag en vrijdag op onze boerderij. Hij werkt bij ons in de werkplaats en ondersteunt ons daarnaast bij allerlei klussen.


Hilly
Administratief medewerker/vrijwilligster

Op maandag en dinsdag verzorgt Hilly administratieve werkzaamheden op de zorgboerderij. En op de donderdag ondersteunt ze ons als vrijwilligster bij allerlei klussen. Zij past ook de website aan met nieuws items.


Sytske
Vrijwilligster

Sytske kookt iedere dinsdag samen met de deelnemers iets lekkers bij de lunch. En in de zomermaanden werkt zij elke dinsdag en donderdag in Óóns Winkeltje en verzorgt zij samen met de deelnemers een lunch voor wandelaars en fietsers.


Jan H
Vrijwilliger

Jan doet op de donderdag veel voorbereidend werk voor onze houtbewerking en voert onderhoudswerkzaamheden op de boerderij uit

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken