Het team


Maak kennis met ons team


Raymond
Zorgboer

Raymond heeft de opleiding loonwerk gedaan en zet deze kwaliteiten in tijdens het werk met de deelnemers op de zorgboerderij. Raymond is getrouwd met Joyce en is samen met haar de eigenaar de zorgboerderij. Hij stuurt alle processen op de zorgboerderij aan en draagt zorg voor voldoende werkzaamheden.


Joyce
Zorgboerin

Joyce heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Zij verzorgt o.a. de intakegesprekken en administratie op de zorgboerderij. Daarnaast stuurt zij veel processen op de zorgboerderij aan. Samen met Raymond is Joyce eigenaar van de zorgboerderij.


Harrie
Zorgboer

Harrie is getrouwd met Dinie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Harrie heeft de timmeropleiding gevolgd en maakt o.a. samen met de deelnemers veel woonaccessoires voor óóns Winkeltje.


Dinie
Zorgboerin

Dinie is getrouwd met Harrie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Dinie heeft de opleiding bejaardenverzorgster gedaan. Zij doet allerlei werkzaamheden op de zorgboerderij.


Cristy
Medewerkster

Cristy werkt 5 dagen in de week bij ons. Zij is persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en daarnaast begeleidt zij stagiaires bij ons op de boerderij. In de zomermaanden zorgt ze samen met de deelnemers op de dinsdag en donderdag voor de bediening op het terras van Óóns Winkeltje.


Michael
Medewerker

Michael werkt 4 dagen per week op de zorgboerderij. In de zomermaanden verzorgt hij samen met deelnemers het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. In de wintermaanden bezorgt hij brandhout en ondersteunt bij de activiteiten op het erf. Michael is bezig met de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.


Sanne
Medewerker

Sanne werkt 5 dagen in de week bij ons. Zij is persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en begeleid ook stagiaires op onze boerderij. Sanne is ook verantwoordelijk voor alle bestellingen, coördineert de organisatie van kerstpakketten en begeleidt de deelnemers bij alle activiteiten.


Han
Medewerker

Han werkt op de dinsdag, vrijdag en om de week de woensdag op onze boerderij. Hij werkt bij ons in de werkplaats en ondersteunt ons daarnaast bij allerlei klussen.


Hilly
Administratief medewerker/vrijwilligster

Op maandag en dinsdag verzorgt Hilly administratieve werkzaamheden op de zorgboerderij. En op de donderdag ondersteunt ze ons als vrijwilligster bij allerlei klussen. Zij past ook de website aan met nieuws items.


Sytske
Vrijwilligster

Sytske kookt iedere dinsdag samen met de deelnemers iets lekkers bij de lunch. En in de zomermaanden werkt zij elke dinsdag en donderdag in Óóns Winkeltje en verzorgt zij samen met de deelnemers een lunch voor wandelaars en fietsers.


Jan
Vrijwilliger

Jan doet op de donderdag veel voorbereidend werk voor onze houtbewerking en voert onderhoudswerkzaamheden op de boerderij uit


Johan
Vrijwilliger

Johan is op maandag en vrijdag op onze boerderij. Hij ondersteunt dan bij de werkzaamheden in onze werkplaats.


Helen
Vrijwilligster

Helen is op de maandag en vrijdag morgen bij ons op de boerderij en ondersteunt ons met allerlei klusjes

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken