Arrangementen


Arrangementen

We bieden leuke en betaalbare arrangementen op onze zorgboerderij waar onze deelnemers bij betrokken zijn.

Vergaderen op onze zorgboerderij
In onze koffieschenkerij kunt u vergaderen in een rustige, landelijke omgeving. Onze deelnemers zorgen voor een kopje koffie/thee en misschien wel zelfgemaakte cake of taart. Heeft u een lange vergadering en wilt u tussendoor lunchen? Dit kan uiteraard. Onze deelnemers helpen graag om een lekkere lunch voor u op tafel te zetten. Wilt u na de lunch wandelen in de groene omgeving of bekijken wat de deelnemers op de zorgboerderij doen? Kom dan gerust een rondje over het erf lopen. Behoefte aan nieuwe inzichten en inspiratie? Bij mooi weer kunt u buiten vergaderen of in de omgeving lekker wandelen om even uw hoofd leeg te maken en dan kunt u daarna weer fris verder te vergaderen.

Rondleiding
Zoekt u een leuk uitje met uw vereniging, voor uw zorggroep of met uw collega’s? De deelnemers van de zorgboerderij bieden u graag een kop koffie/thee aan met zelfgemaakte cake of taart. Daarna krijgt u van de deelnemers een rondleiding over het erf en kunnen zij u vertellen en laten zien wat er allemaal gebeurd op onze zorgboerderij.


Óóns winkeltje
Zorgboerderij de Piet heeft een eigen winkel, Óóns winkeltje, waar we handgemaakte houten woonaccessoires verkopen die onze deelnemers maken. Kom een keer langs om een uniek cadeautje voor iemand in uw omgeving te kopen of uzelf iets moois cadeau te geven. Van vogelhuisjes, wandborden en windlichten tot mooie dienbladen en decoratie ladders. Alles wordt door en met deelnemers gemaakt. Het begint al bij het ophalen van pallets, slopen en spijkervrij maken, zagen, schuren en weer in elkaar zetten met als eindresultaat een prachtig product. Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een (kerst)pakket? Neem dan contact met ons op en onze deelnemers gaan graag voor u aan de slag!

Koffieschenkerij huren voor een feest
De koffieschenkerij heeft een sfeervolle zaal die geschikt is voor feesten tot ongeveer 80 personen. Wij bieden een feest op maat. Wilt u liever zelf niets regelen en uw feest geheel laten verzorgen? Of wilt u zelf drinken meenemen en het eten via een willekeurige cateraar regelen? Dat is geen probleem. U kunt hierbij de zaal en keuken huren waarbij u zelf alles meebrengt. Ideaal voor een familiedag of een feest dat net te groot is voor eigen huis.

Terras Óóns winkeltje

Op Terras Óóns winkeltje kunt u lekker uitrusten onder het genot van iets te drinken met een puntje appeltaart of een lekker koek. In het voorjaar als het weer goed is kunt u op dinsdag en donderdag ook weer bij ons terecht voor een kleine lunch. De deelnemers van onze zorgboerderij zorgen dan voor de bediening. Wij zijn op de dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. De overige dagen en tijdstippen is Terras Óóns winkeltje ook geopend maar dan op basis van zelfbediening.
Maar houd onze sociale media in de gaten voor extra openingstijden!

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken