Het team


Maak kennis met ons team


Harrie
Zorgboer

Harrie is getrouwd met Dinie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Zij zijn eigenaar van de zorgboerderij en werken nog steeds volop mee. Harrie heeft de timmeropleiding gevolgd en maakt o.a. samen met de deelnemers veel woonaccessoires voor óóns Winkeltje.


Dinie
Zorgboerin

Dinie is getrouwd met Harrie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Zij zijn eigenaar van de zorgboerderij en werken nog steeds volop mee. Dinie heeft de opleiding bejaardenverzorgster gedaan.


Raymond
Zorgboer

Jongste zoon Raymond heeft de opleiding loonwerk gedaan en zet deze kwaliteiten in tijdens het werk met de deelnemers op de zorgboerderij. Raymond is getrouwd met Joyce.


Joyce
Zorgboerin

Joyce heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Joyce verzorgt o.a. de intakegesprekken en administratie op de zorgboerderij. Samen met Raymond zorgt zij dat nu en in de toekomst de zorgboerderij garant staat voor een leuke en gezellige werkplek.


Robin
Medewerkster

Robin is na haar stage en het behalen van de opleiding persoonlijke begeleider, specifieke doelgroepen, niveau 4, op de zorgboerderij gebleven en werkt bijna volledig mee.


Jan T
Vrijwilliger

Jan zorgt er samen met onze deelnemers voor dat er groenten worden verbouwd voor Stichting Bowie.


Sytske
Vrijwilligster

Sytske kookt samen met de deelnemers iets lekkers bij de lunch. Iedere dinsdag en donderdag ondersteunt zij ons.


Carlien
Vrijwilligster

Carlien ondersteunt anderhalve dag in de week onze deelnemers in de werkplaats. Dit doet zij dinsdag en vrijdagochtend.


Hilly
Vrijwilligster

Hilly haalt donderdag samen met onze deelnemers de boodschappen en bezorgt maaltijden van het Streekfornuus bij senioren in Wierden. Zij past ook de website aan met nieuws items.


Jan H
Vrijwilliger

Jan doet op de woensdag veel voorbereidend werk voor onze houtbewerking en voert onderhoudswerkzaamheden op de boerderij uit


Wilma
Vrijwilligster

Wilma ondersteunt ons iedere maandag bij het voeren van de dieren en het halen van de boodschappen voor het koken op dinsdag.


Gerrit
Vrijwilliger

Gerrit is getrouwd met Janny. Samen komen zij op vrijdagochtend ons ondersteunen. Gerrit doet allerlei klussen op de zorgboerderij, samen met de deelnemers.


Janny
Vrijwilligster

Janny is getrouwd met Gerrit. Janny helpt in de creatief zodat zij samen met de deelnemers leuke dingen kan knutselen voor óóns Winkeltje, de zorgboerderij of voor thuis.

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken