Het team


Maak kennis met ons team


Harrie
Zorgboer

Harrie is getrouwd met Dinie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Harrie heeft de timmeropleiding gevolgd en maakt o.a. samen met de deelnemers veel woonaccessoires voor óóns Winkeltje.


Dinie
Zorgboerin

Dinie is getrouwd met Harrie en samen hebben zij de zorgboerderij opgestart. Dinie heeft de opleiding bejaardenverzorgster gedaan. Zij doet allerlei werkzaamheden op de zorgboerderij.


Raymond
Zorgboer

Jongste zoon Raymond heeft de opleiding loonwerk gedaan en zet deze kwaliteiten in tijdens het werk met de deelnemers op de zorgboerderij. Raymond is getrouwd met Joyce. Raymond is, samen met Joyce de eigenaar de zorgboerderij. Hij stuurt alle processen op de zorgboerderij aan en draagt zorg voldoende werkzaamheden.


Joyce
Zorgboerin

Joyce heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Joyce verzorgt o.a. de intakegesprekken en administratie op de zorgboerderij. Samen met Raymond is zij eigenaar van de zorgboerderij. Joyce stuurt veel processen aan op de boerderij en werkt daarnaast met de deelnemers op de groep.


Robin
Medewerkster

Robin is na haar stage en het behalen van de opleiding persoonlijke begeleider, specifieke doelgroepen, niveau 4, op de zorgboerderij gebleven en werkt 5 dagen per week. Daarnaast is Robin persoonlijk begeleider van deelnemers en voert intakegesprekken. Robin begeleidt ook een aantal stagiaires.


Edwin
Medewerker

Edwin werkt drie dagen bij ons. Hij helpt ons met tuinonderhoud en allerlei buiten klussen. Daarnaast volgt hij een dag de opleiding MMZ Specifieke Doelgroepen.


Hilly
Administratief medewerker/vrijwilligster

Op Maandag verzorgt Hilly onze administratieve werkzaamheden op de zorgboerderij. Hilly haalt donderdag samen met onze deelnemers de boodschappen en bezorgt maaltijden van het Streekfornuus bij senioren in Wierden. Zij past ook de website aan met nieuws items. Elke dinsdag en donderdag werkt zij in Óóns Winkeltje en verzorgt zij samen met de deelnemers een lunch voor wandelaars en fietsers.


Jan T
Vrijwilliger

Jan zorgt er samen met onze deelnemers voor dat er groenten worden verbouwd voor de zorgboerderij.


Sytske
Vrijwilligster

Sytske kookt iedere dinsdag samen met de deelnemers iets lekkers bij de lunch. Elke dinsdag en donderdag werkt zij in Óóns Winkeltje en verzorgt zij samen met de deelnemers een lunch voor wandelaars en fietsers.


Carlien
Vrijwilligster

Carlien ondersteunt anderhalve dag in de week onze deelnemers in de werkplaats. Dit doet zij dinsdag en vrijdagochtend.


Jan H
Vrijwilliger

Jan doet op de woensdag veel voorbereidend werk voor onze houtbewerking en voert onderhoudswerkzaamheden op de boerderij uit


Wilma
Vrijwilligster

Wilma ondersteunt ons iedere maandag bij allerlei activiteiten en het halen van de boodschappen voor het koken op dinsdag.

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken