Corona nieuws


Corona nieuws

Wij zijn begin mei al begonnen met de dagbesteding te openen en zien dat veel andere zorgboerderijen dit ook hebben gedaan. Op onze boerderij ben je veel buiten en hebben we veel ruimtes die we goed kunnen benutten en waarbij we nu de 1,5 m afstand in acht nemen.
Bij slecht weer hebben we ook voldoende binnen activiteiten om te doen en zullen we met elkaar goed plannen welke activiteiten we gaan doen.

Daarom zijn wij vanaf 22 juni ook weer volledig met de dagbesteding gaan draaien. Dit betekent dat iedere deelnemer weer op z’n eigen werkdagen kan komen werken. Ook gaan we dan weer tot 15.30 uur werken oftewel we gaan dan met z’n allen nog wat drinken om zo de dag af te sluiten.
En daar waar de deelnemers zelf of de wettelijke vertegenwoordiger het besluit neemt om de dagbesteding nog niet te bezoeken, respecteren wij dat uiteraard ook.

Omdat er ook een nieuw protocol voor vervoer is, kunnen wij ook weer beginnen met onze tuinklussen. Dus als u nog een tuinklus voor ons heeft, laat het ons weten!

Hebt u hierover nog vragen dan kunt u ons bellen op tel.nr. 0546-572614 of mailen via meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl.

Adresgegevens

Zorgboerderij 'De Piet'
Voorbroeksweg 3
7468 RG Enter

Tel: 0546-572614
Mail: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl

Volg ons


Keurmerken